22:09 uur 10-09-2024

Arsenal en NTT DATA kondigen een partnerschap voor verschillende jaren aan ten behoeve van digitale transformatie om supporters van over de hele wereld meer gepersonaliseerde en probleemloze ervaringen te bieden

NTT DATA wordt de eerste officiële partner voor digitale transformatie van de club

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– NTT DATA, een internationale leider op gebied van digitale business- en IT-services, maakte vandaag een partnerschap van meerdere jaren met Arsenal bekend, waarmee het bedrijf de officiële partner voor digitale transformatie van de club wordt. Als toonaangevende transformatiepartner van een aantal van de grootste sportclubs en sportevenementen van over de hele wereld, zal NTT DATA instaan voor nieuwe technologieën om de ervaring van Arsenal-supporters te verbeteren.

De twee organisaties zullen de komende jaren samenwerken om de connectie van de club met supporters van over de hele wereld te verbeteren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie neemt u contact op via nttdata@resonancecrowd.com of bel 0208 819 3170.

Check out our twitter: @NewsNovumpr