00:57 uur 10-09-2024

Belkin herintroduceert InvisiGlass: betrouwbare displaybescherming, nu gemaakt met gerecycled glas

De nieuwe screenprotectors zijn voor een indrukwekkende 60% gemaakt van postindustrieel gerecyclede (PIR) materialen1

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Belkin, al 40 jaar lang marktleider op het gebied van consumentenelektronica, kondigt vandaag de beschikbaarheid aan van de collectie herontwikkelde InvisiGlass-screenprotectors, die gemaakt zijn van gecertificeerd gerecycled glas. De collectie InvisiGlass-screenprotectors is nu beschikbaar op belkin.com voor iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro, en iPhone 16 Pro Max.

Belkin InvisiGlass is gemaakt van glasmateriaal dat tijdens het productieproces wordt verzameld en gerecycled, voldoet aan de Global Recycled Standard (GRS) en grondig is getest om hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, betrouwbaarheid en helderheid waar Belkin bekend om staat, te waarborgen.

Dankzij versteviging door ionenuitwisselingstechnologie zijn InvisiGlass-screenprotectors 62% duurzamer2 dan die van gehard glas zonder toename in dikte of gewicht, en bieden de best mogelijke bescherming terwijl de look-and-feel van het apparaat behouden blijft.

De ScreenForce™ InvisiGlass-collectie bestaat uit de volgende producten:

  • InvisiGlass – € 22,99 – het nieuwe InvisiGlass is een upgrade van het oorspronkelijke InvisiGlass Ultra-materiaal dat in 2017 werd geïntroduceerd. De nieuwe versie is gemaakt met gerecycled glas, is ultradun en net zo aanraakgevoelig als het touchscreen van het apparaat.
  • InvisiGlass Privacy – € 29,99 – voorzien van een privacyfilter om te voorkomen dat nieuwsgierige omstanders e-mails, webpagina’s, berichten en foto’s op het scherm kunnen zien. Dit is de ideale oplossing bij het bekijken van vertrouwelijke documenten en online bankieren maar ook gewoon tijdens het surfen op internet of gebruik van sociale media-apps.

Belkin InvisiGlass-screenprotectors worden geleverd in een voor 100% gerecyclede verpakking3 waarbij gebruik is gemaakt van papier dat door de Forest Stewardship Council is gecertificeerd. De verpakking bevat een reinigingsdoekje, stofverwijderingssticker om luchtbellen te voorkomen en een gepatenteerd Easy Align-frame voor naadloze uitlijning en eenvoudig bevestiging.

Voor meer informatie over Belkin InvisiGlass verwijzen we naar: www.belkin.com/screenforce/sustainability

Prijzen en beschikbaarheid

De Belkin InvisiGlass-screenprotectors voor de nieuwe iPhone16-modellen zijn vanaf vandaag verkrijgbaar op belkin.com voor € 22,99 tot € 29,99 en is binnenkort wereldwijd verkrijgbaar.

Mediakit kan HIER worden gedownload.

Over Belkin

Het in Californië gevestigde Belkin is marktleider op het gebied van accessoires en levert al 40 jaar bekroonde producten gericht op stroomvoorziening, bescherming, productiviteit, connectiviteit en audio. De producten worden ontworpen en ontwikkeld in Zuid-Californië en verkocht in meer dan 100 landen wereldwijd. De focus van Belkin ligt onverminderd op onderzoek en ontwikkeling, samenleving, onderwijs, duurzaamheid en vooral ook op de mensen voor wie we onze producten maken. Sinds ons bescheiden begin in 1983 vanuit een garage in Zuid-Californië is Belkin uitgegroeid tot een divers, wereldwijd opererend technologiebedrijf. We houden daarbij altijd oog voor onze planeet en blijven geïnspireerd door de verbinding tussen mens en technologie.

__________________________

1 Het glas is voor ten minste 60% gemaakt van postindustrieel gerecycled glas en is GRS-gecertificeerd.

2 Uit interne testen is gebleken dat deze screenprotectors gemiddeld tot 62% steviger zijn dan traditionele screenprotectors van gehard glas.

3 Onderdelen van gerecycled plastic zijn het Easy Align-bevestigingsframe, de productslede, het afdekfolie aan de bovenkant en de beschermende zakjes.

Contacts

Mediacontactpersoon
Emily Draves

Senior Mondiale Communicatiemanager

comms@belkin.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr