23:06 uur 10-09-2024

Boomi genomineerd als een van de 100 beste werkplaatsen voor innovators

Fast Company neemt Boomi op in de prestigieuze lijst ‘2024 Best Workplaces for Innovators’, als erkenning voor haar werkplaatscultuur die innovatie bevordert

CONSHOHOCKEN, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi ™, leider op gebied van intelligente integratie en automatisering, maakte vandaag bekend dat het genomineerd werd voor Fast Company’s zesde jaarlijkse lijst Best Workplaces for Innovators. Boomi kreeg erkenning voor haar werkplaatscultuur, die innovatie bevordert en een open uitwisseling van ideeën promoot, om functie-verkoepelende samenwerking en bijdragen van alle niveaus aan te moedigen teneinde aan klanten uitzonderlijke waarde te kunnen aanbieden.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240910733534/nl/

Boomi Named One of the 100 Best Workplaces for Innovators (Graphic: Business Wire)

Boomi Named One of the 100 Best Workplaces for Innovators (Graphic: Business Wire)

De lijst ‘2024 Best Workplaces for Innovators’ lauwert organisaties en bedrijven die een inspirerende inzet betuigen om innovatie op alle niveaus aan te moedigen en te ontwikkelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Sarah Bergen

sarah.bergen@boomi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr