22:19 uur 10-09-2024

Konfer lanceert catalogus met DORA-nalevingscontroles om de EU te helpen voldoen aan de deadline van januari 2025. Het bedrijf werkt samen met het toonaangevende advocatenkantoor Osborne Clarke om DORA-nalevingscontroles aan…

 

Konfer lanceert catalogus met DORA-nalevingscontroles om de EU te helpen voldoen aan de deadline van januari 2025. Het bedrijf werkt samen met het toonaangevende advocatenkantoor Osborne Clarke om DORA-nalevingscontroles aan te bieden aan organisaties in de EU

 

MILPITAS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Konfer, het in Silicon Valley gevestigde bedrijf voor Agentic AI-producten, kondigt vandaag aan dat het de Konfer DORA Compliance Controls Catalog heeft gelanceerd om financiële instellingen in de EU te helpen voldoen aan de conformiteitsdeadline van januari 2025.

De Konfer DORA Control Questions Catalog is ontworpen om financiële instellingen door de complexiteit van de Digital Operational Resilience Act (DORA) te leiden. De AI-agent van Konfer heeft de uitgebreide regelgeving van DORA geïnterpreteerd en de verplichtingen omgezet in praktische controlevragen. Deze vragen beoordelen niet alleen de naleving, maar integreren ook de antwoorden van het team. Het geeft een gedetailleerd overzicht van de operationele veerkracht van een organisatie, brengt kwetsbaarheden in kaart en verbetert risicobeheerprocessen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

karthik@konfer.ai
charlotte.schuurman@osborneclarke.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr