08:00 uur 10-09-2024

Regula helpt Oostenrijkse gemeenten bij ID-controle en -verwerking

RESTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Gemeentelijke registratiekantoren in heel Oostenrijk hebben geavanceerde Regula 7024M -documentlezers geïntegreerd om identiteitscontroleprocessen te automatiseren en te beveiligen. Dit initiatief maakt deel uit van het project “Sicheres Meldeamt” (beveiligd registratiekantoor), dat is opgezet door het Federale Ministerie van Binnenlandse Zaken van Oostenrijk.

In Oostenrijk speelt het gemeentelijke registratiekantoor (Meldeamt) een cruciale rol in het administratieve proces voor zowel burgers als inwoners. Het is de plaats waar individuen hun woonplaats moeten registreren. Deze inschrijving in de gemeente is essentieel om in Oostenrijk te wonen. De rol van het Meldeamt gaat echter verder dan alleen registratie; het vergemakkelijkt een soepele overgang voor personen die binnen of naar Oostenrijk verhuizen, geeft hen toegang tot openbare diensten en draagt bij aan een ordelijk gemeentelijk beheer.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristina – ks@regulaforensics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr