09:30 uur 10-09-2024

Technology Reply wint de 2024 Oracle Partner Awards – Europe South Innovation

Oracle erkent het vermogen van Technology Reply om pioniersoplossingen te ontwikkelen en te leveren door met Oracle samen te werken

TURIJN, Italië–(BUSINESS WIRE)– Oracle maakte vandaag bekend dat Technology Reply winnaar is in de 2024 Oracle Partner Awards – Cloud/Technology Europe South Innovation. Deze award richt de schijnwerpers op partners die oplossingen produceren die getuigen van een doordacht leiderschap, waarmee klanten van Oracle hun bedrijfsdoelstellingen kunnen waarmaken en uitdagingen kunnen aanpakken aan de hand van de innovatieve oplossing van de partner. Partners die voor deze award in aanmerking kwamen, hebben oplossingen ontwikkeld die diverse technologieën en producten van Oracle integreren en/of waarbij een derde Oracle-technologiepartner in hun oplossing is geïntegreerd.

Technology Reply, gespecialiseerd in het benutten van geavanceerde AI- en machine learning-technologieën, legt zich toe op het aanbieden van innovatieve oplossingen die bedrijfstransformatie bevorderen.

Het awardwinnende project was ontwikkeld voor Bitron, een internationaal bedrijf dat ondernemingen begeleidt in de ontwikkeling en productie van elektronische en mechatronische componenten, en bestond uit de creatie van een gesofisticeerd platform ontworpen om de werkingsefficiëntie te verbeteren.

Door Oracle Database 23ai, Oracle Cloud Infrastructure (OCI) Generatieve AI service en machine learning-algoritmes te gebruiken, heeft het project de capaciteiten voor analyse van aan de grondslag liggende oorzaken aanzienlijk verbeterd, waardoor Bitron inzichten in realtime kon verwerven die het succes van de bedrijfsactiviteiten hebben verbeterd.

Filippo Rizzante, CTO van Reply, gaf volgend commentaar: “We zijn opgetogen dat we deze Oracle-award in de wacht hebben gesleept. Het benadrukt de inzet en expertise van Technology Reply’s teams om complexe projecten met Oracle tot stand te brengen. We zullen verder oplossingen blijven creëren die onze klanten helpen om te gedijen in een steeds meer digitale wereld door onze expertise, technologische paraatheid en Oracle-technologieën te combineren.”

Voor extra informatie over de Oracle 2024 Partner Awards gaat u naar: https://www.oracle.com/partner/awards/.

Reply

Reply [EXM, STAR: REY] is gespecialiseerd in het ontwerpen en implementeren van oplossingen op basis van nieuwe communicatiekanalen en digitale media. Als netwerk van zeer gespecialiseerde bedrijven, definieert en ontwikkelt Reply businessmodellen verbeterd door de nieuwe modellen van AI, big data, cloud computing, digitale media en het Internet of Things. Reply verstrekt consulting, systeemintegratie en digitale services aan organisaties actief in telecommunicatie en media, de industrie en de dienstensector, het bankwezen en verzekeringen, en de openbare sectoren. www.reply.com

Technology Reply

Technology Reply is het bedrijf van de Reply Group die zich specialiseert in het ontwerp en de implementatie van innovatieve oplossingen gebaseerd op Oracle-technologieën. Technology Reply is een belangrijke partner voor de Oracle on-premise en cloud-technologieën: Big Data, Analytics, eCommerce, Mobile, Identity & Access Management, Content Management. Dankzij haar Agile-cultuur wordt Technology Reply steeds meer een specialist in opkomende technologieën, door Artificiële Intelligentie-infrastructuren, Machine Learning, op DevOps gebaseerde microservices en cognitieve technologieprojecten te implementeren voor een ruime waaier sectoren en klanten. www.technology-reply.com

Over Oracle PartnerNetwork

Oracle PartnerNetwork (OPN) is het partnerprogramma van Oracle bedoeld om partners in staat te stellen de overgang naar de cloud te versnellen en bedrijfsresultaten bij klanten te bevorderen. Dankzij het OPN-programma kunnen partners met Oracle werken aan de hand van track(s) die afgestemd zijn op hoe zij hun producten op de markt brengen: Cloud Build voor partners die producten of services leveren die gebouwd zijn op of geïntegreerd met Oracle Cloud; Cloud Sell voor partners die Oracle Cloud-technologie doorverkopen; Cloud Service voor partners die Oracle Cloud Services implementeren, ontplooien en beheren; Industry Healthcare voor partners die commercieel beschikbare producten en/of services leveren die gebouwd zijn met Oracle Cloud- en Oracle Health-technologieën; en License & Hardware voor partners die Oracle-softwarelicenties of hardwareproducten bouwen, onderhouden of verkopen. Klanten kunnen hun bedrijfsdoelstellingen bespoedigen met OPN-partners die expertise in een productengroep of cloudservice hebben verworven. Voor meer informatie gaat u naar: http://www.oracle.com/partnernetwork

Handelsmerken

Oracle, Java, MySQL en NetSuite zijn geregistreerde handelsmerken van Oracle Corporation. NetSuite was het eerste cloudbedrijf dat de weg opende naar een nieuw tijdperk cloud computing.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechtsals leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die alsenige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:

Reply
Fabio Zappelli

f.zappelli@reply.com
Tel. +390117711594

Irene Caia

i.caia@reply.com
Tel. +3902535761

Check out our twitter: @NewsNovumpr