20:32 uur 11-09-2024

Anaplan selecteert NetApp om gegevensopslag een te maken teneinde AI te versnellen

Het consolideren van hybride multicloud gegevensopslag vereenvoudigt AI-activiteiten voor toonaangevend platform gericht op bedrijfsplanning

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf gespecialiseerd in intelligente gegevensinfrastructuur, maakte vandaag bekend dat Anaplan, de provider van een marktleidend platform voor bedrijfsplanning en beslissingname, NetApp als haar primaire opslagleverancier heeft geselecteerd. Door de eengemaakte gegevensopslag van NetApp aan te wenden om de opslagsystemen in vier datacenters over de hele wereld te vernieuwen, consolideert Anaplan de opslag van haar openbare en privé cloudontplooiingen, waarmee het de gegevensoperaties aanzienlijk vereenvoudigt en innovatie mogelijk maakt voor haar op AI toegespitste oplossingen.

Anaplan stelt organisaties van diverse sectoren in staat om bedrijfsresultaten te zien, te plannen en beter te beheren via haar op de cloud gebaseerde SaaS-platform dat op AI is gestoeld.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr