09:00 uur 11-09-2024

Crystal Intelligence werkt samen met Clear Junction, wereldwijd leider op de betalingsmarkt, om transactiemonitoring en wettelijke controles voor digitale activa te versterken

De samenwerking is gericht op het creëren van verbeterde wettelijke controles en beveiliging voor institutionele klanten wereldwijd

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Crystal Intelligence, toonaangevend op het gebied van compliance en risicobeheer van digitale activa, is een partnerschap aangegaan met Clear Junction, een wereldwijde aanbieder van correspondentrekeningen, om de wettelijke controles en beveiliging van transacties met digitale activa te versterken. Door deze samenwerking zal Crystal haar geavanceerde blockchain analyse- en compliance-technologie integreren in Clear Junction’s rigoureuze risico managementkader om de veiligheidsmaatregelen voor haar institutionele klanten wereldwijd verder te verbeteren.

Dima Kats, CEO van Clear Junction, verklaarde: “We zijn blij dat we kunnen samenwerken met Crystal, een van de marktleiders op het gebied van naleving van regelgeving voor digitale activa. …”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Trevor Davis, Gregory FCA voor Crystal

+1 215-475-5931

Trevor@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr