10:00 uur 11-09-2024

Diversified breidt Global Enterprise capaciteiten uit met benoeming Vice President strategische EMEA-leiderschap

Industrieveteraan Johannes Stehr gaat focus leggen op Europese groei en wereldwijde optimalisering van lokale klantondersteuning

FRANKFURT, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Diversified, wereldwijd toonaangevend leverancier van technologie oplossingen, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Johannes Stehr als Vice President of Enterprise – EMEA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240911753307/nl/

Johannes Stehr, Vice President of Enterprise EMEA for Diversified (Photo: Business Wire)

Johannes Stehr, Vice President of Enterprise EMEA for Diversified (Photo: Business Wire)

Deze strategische aanstelling onderstreept Diversified’s inzet voor het ontwikkelen van enterprise-oplossingen van wereldklasse en het adresseren van de groeiende vraag naar consistente wereldwijde technologie standaarden met robuuste lokale ondersteuning.

In deze nieuwe rol zal Stehr leiding geven aan Diversified’s uitbreiding van de Workplace en Media operationele capaciteiten in heel Europa, met een initiële focus op Duitsland. Het instellen van deze positie en de benoeming van Stehr betekenen een belangrijke stap in Diversified’s wereldwijde strategie tot het verbeteren van haar vermogen om multinationale ondernemingen te bedienen met een geharmoniseerde aanpak van technologie-implementatie en -ondersteuning.

“Organisaties zoeken steeds meer een gestandaardiseerde technologie beleving in al hun wereldwijde vestigingen en hebben óók behoefte aan verregaande lokale expertise en ondersteuning”, aldus Will Hegan, Managing Director voor EMEA bij Diversified. “Johannes heeft een uitstekende staat van dienst in het leveren van precies deze balans. Zijn uitgebreide ervaring en regionale inzichten zullen van cruciaal belang zijn bij het versnellen van onze groeistrategie en het uitbreiden van de toegevoegde waarde die we leveren aan enterprise klanten wereldwijd.”

Stehr komt naar Diversified met 23 jaar ervaring in de sector, meest recent als Managing Director voor Duitsland bij AVI-SPL Deutschland GmbH. In die rol heeft hij met succes het Duitse kantoor van het bedrijf opgericht en laten groeien en diensten geleverd aan organisaties in het merendeel van de landen in de EU. Deze ervaring, gecombineerd met zijn eerdere werk bij Crestron, heeft Stehr een uitgebreid lokaal netwerk, uitgebreid cultureel begrip en volledige kennis van regionale toeleveringsketens.

“De kans om de EMEA-capaciteiten van Diversified verder uit te bouwen op basis van het bestaande wereldwijde portfolio is echt opwindend”, aldus Stehr. “Deze rol stelt mij in staat om bestaande netwerken te benutten en uit te breiden. En daarnaast om groei te stimuleren in een markt die cruciaal is voor veel van onze wereldwijde klanten. Ik wil graag ons vermogen om consistente en kwalitatief hoogwaardige oplossingen te leveren, rekening houdend met lokale nuances in het diverse Europese landschap, verbeteren.”

De benoeming van Stehr zal Diversified in staat stellen om:

  • Lokale capaciteiten, cultureel begrip en taalondersteuning in heel Europa te verbeteren
  • Flexibelere en proactievere service te bieden aan zowel wereldwijde als lokale zakelijke klanten
  • De positie van het bedrijf als vertrouwde adviseur voor technologie standaardisatie en initiatieven voor digitale transformatie te versterken
  • Duurzame bedrijfsvoering verder te ontwikkelen door geoptimaliseerde regionale activiteiten

Ondernemingen krijgen steeds meer te maken met de complexiteit van hybride werkomgevingen en digital-first bedrijfsvoeringen. Diversified biedt met haar uitgebreide Europese representatie, onder leiding van Stehr , een uiterst krachtige combinatie van wereldwijde ervaring met lokale verankering.

Over Diversified

Diversified is een wereldleider in audiovisuele en media-oplossingen, gespecialiseerd in projecten van ongeëvenaarde complexiteit en schaal. Ons bekroonde team brengt strategisch ontwerp samen met geavanceerde technische expertise om ruimtes te creëren die zowel functioneel als inspirerend zijn. Vertrouwd door ‘s werelds grootste merken, locaties en overheidsinstanties, installeren, integreren en ondersteunen wij omgevingen die overtuigen tot in de details, opererend als één verenigd team over locaties, regio’s en industrieën heen. Van concept tot voltooiing en daar voorbij, geven wij prioriteit aan samenwerking, innovatie en betrouwbaarheid in alles wat wij doen, om ervoor te zorgen dat elke interactie mensen samenbrengt en ervoor zorgt dat ze terugkomen. Lees meer op onediversified.com en volg ons op LinkedIn.

Contacts

Media Contact
Sam Brancato

PRforDiversified@bospar.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr