13:26 uur 11-09-2024

Laserfiche wint negende WealthManagement.com Industry Award in categorie documentbeheer

Laserfiche, de toonaangevende SaaS-leverancier van intelligent contentmanagement en automatisering van bedrijfsprocessen, kondigt aan dat het haar negende WealthManagement.com Industry Award (de “Wealthies”) heeft gewonnen in de categorie Technology Providers – Document Management voor zijn generatieve AI-documentensamenvattingstool. Laserfiche AI Document Summarization, die eerder dit jaar werd uitgebracht, stelt vermogensbeheerders in staat om waarde te ontsluiten in hun content, zodat informatie gestroomlijnd kan worden verwerkt en er beter geïnformeerde beslissingen kunnen worden genomen.

LONG BEACH, Calif.–(BUSINESS WIRE)– “Laserfiche blijft efficiënte processen voor vermogensbeheerfirma’s bevorderen door middel van innovatieve geautomatiseerde oplossingen en modern informatiemanagement,” aldus Joman Kwong, manager strategische oplossingen, financiële diensten, bij Laserfiche.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Linda Domingo

Directeur, Communicatie | Laserfiche

Linda.domingo@laserfiche.com
562-988-1688 ext. 234

Check out our twitter: @NewsNovumpr