01:14 uur 11-09-2024

Rapyd breidt wereldwijd partnerprogramma uit om omzetgroei te stimuleren voor kansrijke verwijzingspartners, ISO’s en PayFacs

Het uitgebreide Rapyd Payment Partner Programme biedt branchespecifieke tools en bronnen voor het navigeren door complexe betalingslandschappen, het optimaliseren van omzet en het stimuleren van groei in kansrijke sectoren zoals e-commerce, online gaming en financiële diensten.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Rapyd, het wereldwijde fintechbedrijf, kondigt vandaag de uitbreiding aan van het Rapyd Payment Partner Programme, dat is ontworpen om de omzetgroei en samenwerking te stimuleren voor verwijzingspartners, consultants, onafhankelijke verkooporganisaties (ISO’s), betalingsfacilitators (PayFacs) en geïntegreerde softwareleveranciers (ISV’s) die actief zijn in kansrijke sectoren zoals e-commerce, online gaming, content creator-economie en financiële dienstverlening. Deze sectoren staan vaak voor de uitdaging om een kaartwervingspartner te vinden die zich inzet voor langetermijnondersteuning en die altijd actieve betalingstransacties garandeert. Rapyd speelt in op deze behoeften met op maat gemaakte oplossingen die zijn ontworpen om unieke uitdagingen aan te pakken, zoals acceptatie van betalingen in meerdere regio’s, hogere autorisatiepercentages, fraudepreventie, end-to-end geschillenbeheer en wereldwijde nalevingsexpertise.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240910310286/nl/

The Rapyd Payment Partner Programme supports Referral Agents, Consultants, ISOs, PayFacs and ISVs to meet clients’ needs across diverse industries, from online gaming and iGaming to eCommerce and financial services. (Graphic: Business Wire)

The Rapyd Payment Partner Programme supports Referral Agents, Consultants, ISOs, PayFacs and ISVs to meet clients’ needs across diverse industries, from online gaming and iGaming to eCommerce and financial services. (Graphic: Business Wire)

Strategisch gebouwd voor enorm succes met het Enhanced Referral Programme van Rapyd

Het Rapyd Payment Partner Programme speelt in op de specifieke behoeften van partners en handelaren in sectoren met veel kansen. Deze markten vertegenwoordigen miljarden aan jaarlijkse transactievolumes, maar worden geconfronteerd met aanzienlijke uitdagingen, waaronder wereldwijde geldbewegingen, fraude- en chargebackbeheer en complexe naleving van regelgeving. Het uitgebreide platform van Rapyd integreert toonaangevende betalingsoplossingen met hoge autorisatiepercentages, mogelijkheden voor meerdere valuta’s, gestroomlijnde onboarding en grensoverschrijdende FX-functies, waardoor partners een concurrentievoordeel krijgen.

Door incasso’s en uitbetalingen op één platform te consolideren en zakelijke rekeningen in meerdere valuta’s te bieden met geïntegreerde FX-services, ondersteunt Rapyd uiteenlopende betalingsbehoeften en bevordert het duurzame, langetermijngroei. Het uitgebreide verwijzingsprogramma voorziet betalingsadviseurs en -agenten van de tools om hun klanten te verbinden met een betrouwbare acquisitie- en betalingsoplossing, terwijl aantrekkelijke commissies, terugkerende inkomstenmogelijkheden en 24/7 toegewijde ondersteuning worden geboden.

De uitbreiding van het programma benadrukt hoe bedrijven in complexe sectoren vertrouwen op de betalingsoplossingen van Rapyd om hun unieke uitdagingen te overwinnen. Een zo’n partner is Alcaston. Alcaston, een in het Verenigd Koninkrijk gevestigd betalingsadviesbureau, ondersteunt bedrijven in nichesectoren in Europa, LATAM en Azië, die vaak met problemen worden geconfronteerd bij het zoeken naar betrouwbare betalingsoplossingen. “Samenwerken met Rapyd heeft ons geholpen meer klanten aan te trekken in sectoren met veel kansen. Hun transparante communicatie en betrouwbare service wekken vertrouwen bij onze handelaren,” aldus Delfina Toucon, betalingsadviseur bij Alcaston. “Rapyd begrijpt echt de complexiteit van ons bedrijf en biedt de oplossingen die we nodig hebben om succesvol te zijn.”

Arik Shtilman, CEO en medeoprichter van Rapyd, verklaart: “In kansrijke sectoren is sprake van specifieke product- en klantondersteuningsbehoeften. Als toonaangevend wereldwijd betalingsplatform helpen we handelaren bij het beheren van incasso’s en uitbetalingen en ondersteunen we grensoverschrijdende transacties. We hebben een partnergerichte aanpak ontwikkeld om ervoor te zorgen dat verwijzingspartners, adviseurs, ISO’s, PayFacs en ISV’s de tools en middelen hebben die ze nodig hebben om succesvol te zijn in zelfs de meest complexe markten, en we zijn toegewijd om op de lange termijn samen te werken met onze partners en hen de ondersteuning en stabiliteit te bieden om te groeien en succesvol te zijn.”

Handelaren ondersteunen met strategische betalingsoplossingen

Het Rapyd Payment Partner Programme speelt in op de kritieke behoeften van handelaren door een uitgebreid pakket aan betalingsoplossingen aan te bieden die speciaal zijn ontworpen voor sectoren met veel kansen:

  • Kaartwerving: een rechtstreeks gelicentieerde Visa- en Mastercard-werver in het VK, de EER en Singapore die hoge autorisatiepercentages levert en tegelijkertijd frauderisico’s en terugboekingen vermindert.
  • Omnichannel-betalingen: betaaloplossingen in de winkel, online en mobiel ter ondersteuning van uiteenlopende vereisten van handelaren.
  • Bedrijfsrekeningen met meerdere valuta’s: een flexibele oplossing waarmee handelaren snel een alternatieve bankrekening kunnen opzetten voor lokale afwikkeling en eenvoudige uitbetalingen.
  • Wereldwijde uitbetalingen: stuur uitbetalingen naar klanten, leveranciers en werknemers in meer dan 190 landen, inclusief directe uitbetalingen die ideaal zijn voor sectoren zoals online gaming.
  • Grensoverschrijdende FX-mogelijkheden: vereenvoudig internationale transacties met toonaangevende valutadiensten.

Ongeëvenaarde partnervoordelen: snel, betrouwbaar en langetermijn

Rapyd onderscheidt zich als een vertrouwde partner en biedt:

  • Betrouwbaar en toegewijd partnerschap: de financiële kracht en langetermijnvisie van Rapyd zorgen ervoor dat partners en handelaren erop kunnen vertrouwen dat het bedrijf risico’s beheert en groei ondersteunt, ongeacht de sectoren die ze bedienen.
  • Snelle onboarding en goedkeuring: gestroomlijnde processen stellen partners in staat om handelaren sneller dan ooit te onboarden, met vooraf geïntegreerde oplossingen voor alle belangrijke gateways.
  • Flexibele afwikkelingen: meerdere afwikkelingstermijnen en -opties in verschillende valuta’s bieden de flexibiliteit die nodig is om tegemoet te komen aan uiteenlopende zakelijke behoeften, waardoor financieel beheer eenvoudig en efficiënt wordt.

Doe mee aan het Rapyd Payment Partner Programme

Deelnemers aan het Rapyd Payment Partner Programme krijgen toegang tot hoogwaardige ondersteuning, geavanceerde technologie en strategische marketingbronnen, allemaal ontworpen om hen te helpen bloeien in het huidige concurrentielandschap. Of u nu een verwijzingspartner, consultant, ISO, PayFac of ISV bent, u vindt de ondersteuning en tools die u nodig heeft om met vertrouwen om te gaan met de complexiteit van markten met veel kansen.

Ontdek meer over het Rapyd Payment Partner Programme en hoe u kunt deelnemen door te gaan naar de Partner-site van Rapyd.

Over Rapyd

Met Rapyd kunt u gedurfd bouwen. Bevrijd wereldwijde handel met alle tools die uw bedrijf nodig heeft om overal betaal-, uitbetalings- en fintech-ervaringen te creëren. Van Fortune 500’s tot ambitieuze zakelijke en technologische nieuwkomers, ons betalingsnetwerk en krachtige fintech-platform maken het eenvoudig om lokaal of internationaal leveranciers te betalen en door klanten betaald te worden.

Met kantoren over de hele wereld, waaronder Tel Aviv, Dubai, Londen, IJsland, San Francisco, Miami, Hong Kong en Singapore, weten we wat er nodig is om grensoverschrijdende handel net zo eenvoudig te maken als lokale handel om de hoek. Rapyd vereenvoudigt betalingen, zodat u zich kunt richten op het opbouwen van uw bedrijf.

Krijg de tools om wereldwijd te groeien en lees meer over onze producten, oplossingen en partnerprogramma’s op www.rapyd.net. Volg: Blog, Insta, LinkedIn, Twitter.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Persvragen
Lizzie Ryan

Rapyd Global Communications Manager

press@rapyd.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr