19:51 uur 11-09-2024

Shin-Etsu Chemical ontwikkelt warmtekrimp silicone-rubberen buizen voor ommanteling van busbars, een primeur in de sector

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Shin-Etsu Chemical Co., Ltd. (TOKYO: 4063) (Hoofdkantoor: Tokio; voorzitter: Yasuhiko Saitoh; hierna aangeduid met “Shin-Etsu Chemical”) heeft voor de eerste keer in de sector het ST-OR-type warmtekrimp silicone-rubberen buizen ontwikkeld voor de ommanteling van busbars*.

Een busbar is een geleidende metalen strip, die gewoonlijk is vervaardigd uit koper of aluminum. Het wordt gebruikt voor stroomaansluiting of -distributie. Busbars worden in diverse toepassingen aangewend en de vraag ernaar steeg, niet alleen voor gebruik in schakelborden en bedieningspanelen, maar recenter ook in elektrische voertuigen (EV’s) en hybride voertuigen (HEV’s).

Omdat busbars onderhevig zijn aan hoge stroom en hoogspanning, worden ze beschermd met tape, buizen of andere isolerende onderdelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor vragen over dit onderwerp neemt u contact op met:
Shin-Etsu Chemical Co., Ltd.

PR-afdeling

Tetsuya Koishikawa

Tel.: 03-6812-2340, of van buiten Japan: 81-3-6812-2340

Fax: 03-6812-2341, of van buiten Japan: 81-3-6812-2341

E-mail: sec-pr@shinetsu.jp
www.shinetsu.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr