22:17 uur 12-09-2024

Cronus Chemicals ontvangt bouwvergunning en luchtvergunning van EPA, waarmee de weg wordt geëffend voor haar fabriek voor de productie van ammoniak in de Amerikaanse Corn Belt

TUSCOLA, Ill.–(BUSINESS WIRE)– In een mijlpaalontwikkeling voor de landbouwsector kondigt Cronus Chemicals LLC aan dat het bedrijf de bouwvergunning en luchtvergunning heeft ontvangen van de EPA (Environmental Protection Agency) voor haar fabriek voor de productie van ammoniak in Tuscola, Illinois. Deze verwezenlijking markeert een cruciaal moment voor Project Cronus, strategisch gevestigd in het hartje van de Amerikaanse Corn Belt.

Cronus’ faciliteit van wereldklasse zit goed in de startblokken om een grote impact te hebben op de voedingstoeleveringsketens van de Verenigde Staten en de hele wereld. Door toepassing van de eigen UHDE – Thyssenkrupp Industrial Solutions-technologie zal deze vestiging naar verwachting 950.000 short tons ammoniak per jaar produceren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Lacey Maulding

lmaulding@dccmarketing.com
+1 (217) 421-7580 ext.115

Check out our twitter: @NewsNovumpr