04:32 uur 12-09-2024

Delinea benoemd tot leider in het Gartner Magic Quadrant® 2024 voor Privileged Access Management

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Delinea, een baanbrekende leverancier van oplossingen voor het beveiligen van identiteiten door middel van gecentraliseerde autorisatie, heeft vandaag aangekondigd dat het is erkend als Leader in het 2024 Gartner Magic Quadrant voor Privileged Access Management (PAM). Dit is de zesde keer op rij dat Delinea deze benoeming krijgt in het Leaders Quadrant. Volgens Delinea is dit een bewijs dat het bedrijf zich blijft inzetten voor het leveren van betrouwbare beveiligingsoplossingen.

“We zijn vereerd dat Gartner ons opnieuw als Leader erkent,” aldus Art Gilliland, CEO van Delinea. “Identiteitsbeveiliging dient als de eerste verdedigingslinie, aangezien elke identiteit, zowel menselijk als niet-menselijk, en de gegevens waarmee ze interacteren doelwitten vormen in de moderne ondernemingen van vandaag.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontacten:

Frances Fenemore

Vicepresident, Marketing Communications

frances.fenemore@delinea.com
m: +44 7399 111299

Hotwire Global Communications

delinea@hotwireglobal.com (VS)

delineauk@hotwireglobal.com (VK)

Check out our twitter: @NewsNovumpr