23:55 uur 12-09-2024

MicroVention verandert van naam in Terumo Neuro en geeft uitgebreide focus en strategische groei weer

ALISO VIEJO, Calif.–(BUSINESS WIRE)– MicroVention, Inc., wereldwijd marktleider op het gebied van neurovasculaire innovaties en een volledige dochteronderneming van Terumo Corporation, heeft vandaag aangekondigd dat de naam van het bedrijf met onmiddellijke ingang is gewijzigd in Terumo Neuro. Deze naamsverandering betekent een nieuw hoofdstuk in de evolutie van het bedrijf, terwijl het zich onverminderd blijft inzetten voor het creëren en commercialiseren van baanbrekende innovaties in de neurovasculaire zorg.

MicroVention werd opgericht in 1997 en overgenomen door Terumo Corporation in 2006. MicroVention heeft altijd voorop gelopen bij de ontwikkeling de ontwikkeling van technologieën die specialisten in neurovasculaire chirurgie ondersteunen bij het behoud en herstel van de gezondheid van de hersenen. Als Terumo Neuro is het bedrijf klaar om zijn innovatietraditie voort te zetten met een verbeterde focus op het stimuleren van impactvolle groei en het benutten van Terumo’s wereldwijde middelen en reputatie.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Christine McCullough

Global Corporate Communications

Terumo Neuro

+ 1 714 206 9800

christine.mccullough@microvention.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr