18:28 uur 12-09-2024

Novatus Global haalt 40 miljoen dollar groei-investering van Silversmith Capital Partners binnen om de transactierapportage te transformeren en internationale expansie te stimuleren onder de complexe wereldwijde regelgeving

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Novatus Global Limited (“Novatus” of “het Bedrijf”), een bekroonde leverancier van technologische oplossingen op het gebied van regelgeving aan wereldwijde financiële instellingen, heeft vandaag aangekondigd dat het een investering van 40 miljoen dollar heeft ontvangen van Silversmith Capital Partners, een in Boston gevestigd investeringsbedrijf. Sinds de oprichting door veteranen uit de sector in 2019, heeft Novatus zich gevestigd als een betrouwbare partner voor veel van ‘s werelds grootste banken, vermogensbeheerders en financiële instellingen. Haar verdriedubbelde inkomsten in de laatste twaalf maanden zijn hier een bewijs van.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Carolyn Kostelny

ckostelny@novatus.global

Kate Castle

kate@silversmith.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr