20:15 uur 12-09-2024

OWC onthult nieuwe Jellyfish Studio en Envoy Ultra Thunderbolt 5 SSD op IBC2024

Baanbrekende tools leveren sterke verbetering van media-gerichte workflows met hogere productiviteit voor contentmakers en mediaprofessionals

Ook presentatie van Express 1M2, Thunderblade X8, CF Express 4.0 Card Reader en Innergize Software – Meest krachtige en betrouwbare oplossingen en geoptimaliseerde mediaworkflows voor vakmensen

WOODSTOCK, Ill. & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Other World Computing (OWC ®), een betrouwbare leider in het leveren van hoogwaardige, veilige en duurzame technologische oplossingen die de levensduur van Macs en pc’s verbeteren en verlengen, heeft vandaag twee baanbrekende productlanceringen aangekondigd op de IBC2024 van dit jaar. Tijdens het evenement, dat plaatsvindt van 13 tot en met 16 september in het Auditorium Complex in de RAI in Amsterdam, onthult OWC zijn nieuwste innovaties: de nieuwe Jellyfish Studio en Envoy Ultra Thunderbolt 5 SSD.

Bezoekers van OWC’s presentatie in hal 7, stand 7A.60 kunnen met eigen ogen zien hoe de nieuwe, kosteneffectieve Jellyfish Studio mediagerichte workflows herdefinieert met zijn prestaties op bedrijfsniveau, ongeëvenaarde redundantie en gebruiksvriendelijke beheersoftware. Jellyfish Studio is speciaal ontworpen voor contentmakers, filmmakers en mediaprofessionals. De unieke functies die de samenwerking vereenvoudigen en de productiviteit verhogen, zijn onder meer:

  • Klaar voor ondernemingen — Jellyfish Studio heeft een Linux-besturingssysteem en een ZFS-bestandssysteem en combineert bestandssysteem, RAID en volumebeheer in één, waardoor een snelle, veilige en schaalbare opslagoplossing wordt geboden
  • Eenvoudige installatie en beheer — Met de Jellyfish Manager kunnen gebruikers eenvoudige toegang instellen en beheren en met een paar klikken verbinding maken met de cloud. Jellyfish Connect zorgt voor veilige toegang tot bedrijfsmiddelen vanaf elke locatie
  • Gespecialiseerde mediasoftware — Jellyfish Media Asset Management (MAM) en Jellyfish Media Engine bieden krachtige tools voor mediaorganisatie, transcodering en externe toegang, zodat teams naadloos kunnen werken van opname tot levering

OWC introduceert ook de nieuwe Envoy Ultra SSD, een gevanceerde Thunderbolt 5 SSD die een nieuwe standaard belooft te zetten voor snelheid en prestaties. Het speciale ontwerp van de Envoy Ultra Thunderbolt 5 SSD speelt in op de behoeften van media- en entertainmentprofessionals van vandaag en morgen:

  • Sneller dan snel – Revolutionaire snelheid van meer dan 6000 MB/s, wel tot 2x sneller dan Thunderbolt 4 en USB4.
  • Maximaliseren van machineprestaties – Haalt de hoogst mogelijke snelheid uit Thunderbolt 3-, Thunderbolt 4- en USB4-machines.
  • Klaar voor alles – Verwerkt eenvoudig dagelijkse gegevensbehoeften tot creatieve projecten op pro-niveau en past de interne opslagcapaciteiten aan.
  • Veelzijdig – Werkt met Macs, pc’s, iPad Pro’s, Chromebooks en Surface-apparaten.
  • Robuust – Water-, stof- en pletbestendig.
  • Handig – Busvoeding met ingebouwde Thunderbolt-kabel.
  • Geruisloos – Ventilatorloos, warmteafvoerend aluminium ontwerp.

De nieuwe OWC Envoy Ultra is verkrijgbaar met een capaciteit van 2,0 TB en 4,0 TB voor respectievelijk 399,99 en 599,99 dollar. De Envoy Ultra kan vooraf worden besteld en wordt eind oktober verzonden.

Eerste presentatie op IBC:

OWC toont ook voor het eerst verschillende innovatieve producten op IBC2024, waaronder:

OWC Express 1M2 compacte, krachtige opslagoplossing ontworpen voor professionals onderweg

OWC Thunderblade X8 ultieme externe SSD voor veeleisende workflows, met ongeëvenaarde snelheid en betrouwbaarheid

OWC CF Express 4.0 Card Reader krachtige kaartlezer ontworpen om te voldoen aan de behoeften van moderne mediaworkflows

OWC Innergize Software uitgebreide softwaresuite voor het optimaliseren en eenvoudig beheren van uw digitale activa

“IBC2024 is het ideale podium voor OWC om onze nieuwste innovaties te laten zien die zijn ontworpen om contentmakers en mediaprofessionals meer mogelijkheden te geven. Met de lancering van de Jellyfish Studio en Envoy Ultra Thunderbolt 5 SSD zetten we niet alleen nieuwe maatstaven op het gebied van snelheid en prestaties; we veranderen ook de manier waarop creatieve teams hun projecten beheren en afleveren,” aldus Larry O’Connor, oprichter en CEO, Other World Computing (OWC). Ondanks de vele ‘activiteit’ die er al is in het Thunderbolt 5-landschap, blijven we standvastig doorgaan, zoals we dit gewoon zijn bij Thunderbolt. Wat we hier op IBC laten zien zijn echte, betrouwbare en krachtige tools, en dit is nog maar het begin van de volgende generatie. We blijven streven naar oplossingen waar professionals op kunnen vertrouwen, zodat ze zich kunnen richten op wat ze het beste kunnen: uitzonderlijke content maken.”

Ga voor meer informatie over IBC naar: https://show.ibc.org/.

Journalisten/redacteuren en industrieanalisten kunnen voor een afspraak contact opnemen met Nicole Gorman via nicole.gorman@gormancommunications.com voor vergaderingen en demo’s op locatie tijdens IBC2024 en/of voor algemene vragen of meer informatie over productlabtests en -beoordelingen.

Over Other World Computing (OWC)

Other World Computing (OWC ®), opgericht in 1988, is een betrouwbare leider in het leveren van hoogwaardige, veilige en duurzame technologische oplossingen die de levensduur van Macs en pc’s verlengen. OWC’s professionele opslag, uitbreidingen, mediakaarten, docks en connectiviteit, evenals de programma’s en accessoires, zijn gemaakt om lang mee te gaan door de mensen die ze gebruiken: creatieven, bedrijven en consumenten. Ga voor meer informatie naar www.owc.com. OWC is ook beschikbaar op LinkedIn en X.

©2024 Other World Computing (OWC). Alle andere merk- en productnamen in deze aankondiging kunnen handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR:
Nicole Gorman

Gorman Communications, voor Other World Computing (OWC)

M: 508-397-0131

nicole.gorman@gormancommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr