19:41 uur 12-09-2024

Smiths Detection onthult de SDX 6040: een geavanceerde oplossing voor röntgenscreening waarmee mobiliteit, beeldvorming en precisiedetectie geherdefinieerd worden

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Smiths Detection, een bedrijf van Smiths Group plc en internationale leider op gebied van technologieën voor detectie van bedreigingen en security screening, kondigde vandaag de lancering aan van de SDX 6040 Enhanced Image Quality (EIQ), een baanbrekende screeningoplossing ontworpen om te beantwoorden aan de dynamische vragen van moderne securityomgevingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240912481812/nl/

Smiths Detection's SDX 6040 Enhanced Image Quality, a cutting-edge screening solution designed to meet the dynamic demands of modern security environments. (Photo: Business Wire)

Smiths Detection’s SDX 6040 Enhanced Image Quality, a cutting-edge screening solution designed to meet the dynamic demands of modern security environments. (Photo: Business Wire)

De SDX 6040 biedt de beste beeldkwaliteit van de markt, en verzekert ongeëvenaarde duidelijkheid wanneer het bedreigingen detecteert. In tegenstelling tot vaste screeningapparatuur, is de SDX 6040 bijzonder mobiel, zodat het makkelijk kan worden verplaatst en gevoed. Het is een ideale oplossing voor kritieke infrastructuur, stadsbeveiliging en openbare en privéomgevingen waar hoge beveiligingsniveaus en werkingsefficiëntie van primordiaal belang zijn.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
FTI Consulting
Tom Hufton/Matthew Young/Liam Gerrard

sc.smithsdetection@fticonsulting.com
+44 (0)20 3727 1000

Check out our twitter: @NewsNovumpr