10:00 uur 12-09-2024

Tradu werkt samen met TradingView om de beste grafieken en handelstools naar wereldwijde klanten te brengen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Tradu, het krachtige multi-asset handelsplatform, heeft een strategisch partnerschap aangekondigd met TradingView, een toonaangevend platform voor handelaars en beleggers dat realtime gegevens, aanpasbare grafieken en technische analysetools biedt.

Door deze samenwerking krijgen klanten van Tradu toegang tot de meest geavanceerde grafiekenbibliotheek van TradingView. De bibliotheek biedt klanten een effectieve marktanalyse, de opmaak van aangepaste grafieksjablonen en de mogelijkheid om naadloos transacties uit te voeren met behulp van TradingView’s bekroonde front-end binnen het Tradu CFD-ecosysteem. Aanmelding is eenmalig en er zijn geen extra kosten. Deze integratie is een belangrijke verbetering van de middelen die beschikbaar zijn voor Tradu-gebruikers omdat zij nu de beste tools binnen handbereik hebben.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nick Murray-Leslie/Michael Deeny

Chatsworth Communications

+44 (0) 20 7440 9780

TraduPR@chatsworthcommunications.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr