01:40 uur 13-09-2024

Intelsat levert Zomerspelen in Brazilië met nieuwe IP-dienst voor terrestrische toepassingen

MCLEAN, Va.–(BUSINESS WIRE)– Intelsat, exploitant van een van ‘s werelds grootste geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken, heeft met succes een innovatieve IntelsatOne IP hybride dienst voor twee continenten geleverd die naadloos live video-inhoud van de iconische Zomerspelen in Parijs naar Brazilië uitzendt.

“Omroepen en programmeurs willen betrouwbare en kosteneffectieve alternatieven om videobeelden regionaal en wereldwijd aan te bieden en te distribueren, inclusief prominente en waardevolle inhoud zoals de Zomerspelen,” zegt Pascale Fromont, vicepresident en general manager Media bij Intelsat. “Het unieke ontwerp van IntelsatOne IP dat in 2023 is gestart, is gericht op een groter bereik en flexibiliteit van het wereldwijde hybride medianetwerk van Intelsat om klanten meer opties te bieden voor videodistributie en -bijdrage, samen met back-up- en rampenherstelsystemen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr