20:27 uur 16-09-2024

Netradyne Technology werkt samen met Roos Fleetservice aan de verhoging van de veiligheid van wagenparken en chauffeurs in Europa

HANNOVER, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Netradyne, een internationale leverancier van oplossingen op basis van kunstmatige intelligentie (AI) voor de veiligheid van wagenparken en chauffeurs, heeft vandaag een strategisch samenwerkingsverband aangekondigd met Roos Fleetservice GmbH, een vooraanstaande leverancier van wagenparkbeheer in Duitsland, om het vlaggenschipproduct van Netradyne, Driver•i, aan te bieden aan de Europese klanten van Roos Fleetservice. De samenwerking is een grote stap voorwaarts op het gebied van verkeersveiligheid en wagenparkbeheer in de EU-regio en een belangrijke mijlpaal in de voortdurende expansie van Netradyne binnen de Europese Unie (EU), waardoor de geavanceerde veiligheidstechnologie van het bedrijf binnen het bereik komt van steeds meer wagenparkorganisaties.

Netradyne is al commercieel actief in de VS, Duitsland, het Verenigd Koninkrijk, India, Australië, Nieuw-Zeeland en Canada, met honderdduizenden installaties in wagenparken van elke omvang.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liberty Comms namens Netradyne:

netradyne@libertycomms.com / +44 207 751 4444

Check out our twitter: @NewsNovumpr