18:42 uur 16-09-2024

S-Docs introduceert nieuwe rebrandingcampagne voor 2024

S-Docs lanceert nieuwe merkstrategie en aanbiedingen

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– S-Docs, de enige 100% native documentgeneratie- en e-handtekeningoplossing voor Salesforce, kondigt met genoegen een opwindend rebrandinginitiatief aan dat een belangrijke mijlpaal markeert in de evolutie van het bedrijf. De uitgebreide transformatie omvat een nieuw logo, lettertype, kleuren en merkmissie en zal de aanwezigheid van S-Docs op de markt opnieuw definiëren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240829056015/nl/

Over de nieuwe rebranding

De rebranding-inspanningen bij S-Docs weerspiegelen een strategische benadering om voorop te blijven lopen in operationele workflow-efficiëntie en te voldoen aan de voortdurend veranderende behoeften van onze gewaardeerde klanten. Door de eenvoud en effectiviteit van het gebruik van S-Docs-tools te updaten en bedrijven in staat te stellen om een betere operationele controle te bereiken en verbeterde ervaringen te creëren, willen we onze toewijding aan uitmuntendheid versterken en onze klanten voorzien van een nog verrijkendere ervaring.

Belangrijke elementen van de nieuwe bedrijfsrebranding zijn:

  • Nieuw gestroomlijnd logo dat onze efficiëntie en naadloze verbindingen van documenten vertegenwoordigt
  • Nieuw lettertype en kleuren om een meer onderscheidende look te creëren
  • Nieuwe merkmissie: ‘Operational Efficiency, Realized’ om aan het volgende hoofdstuk voor S-Docs te beginnen

Bekijk hier onze volledig bijgewerkte merkgids.

“We zijn verheugd om deze nieuwe rebranding te lanceren om S-Docs te helpen zich echt te onderscheiden van andere concurrenten,” gaf Brian Stimpfl, Chief Executive Officer, te kennen.

“Deze campagne is opgezet met de hoop om eenvoudige en effectieve tools te bieden die alleen S-Docs kan bieden. Door bedrijven in staat te stellen om een betere operationele controle te bereiken en verbeterde ervaringen te creëren, kunnen we meer operationele efficiëntie bieden waar ze om hebben gevraagd,” concludeerde Stimpfl.

Over S-Docs

Een toonaangevend platform voor operationele efficiëntie dat gebruikers in staat stelt om een betere klantervaring te creëren door middel van naadloze en veilige mogelijkheden voor documentautomatisering, workflows en e-handtekeningen. Wij helpen duizenden bedrijven, van kleine winkels tot wereldwijde ondernemingen, slimmer te schalen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dyana Quinlivan

+1-800-519-3627

press@sdocs.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr