16:43 uur 16-09-2024

The Estée Lauder Companies Inc. raadt aandeelhouders aan om het ‘mini-overnamebod’ van TRC Capital Investment Corporation te verwerpen en hun aandelen niet aan te bieden

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– The Estée Lauder Companies Inc. (NYSE: EL) (het “Bedrijf”) maakte vandaag bekend dat het een kennisgeving heeft ontvangen dat TRC Capital Investment Corporation (“TRC”) begonnen is met een ongevraagd ‘mini-overnamebod’ om tot 1.500.000 gewone aandelen klasse A van het bedrijf op te kopen, wat ongeveer 0,64% van de gewone aandelen klasse A vertegenwoordigt, voor een prijs van $83,65 per aandeel in contanten.

Het bedrijf keurt het ongevraagde mini-overnamebod van TRC niet goed en raadt de aandeelhouders aan om hun aandelen niet aan te bieden omdat het bod van TRC voor een prijs onder de huidige marktprijs voor gewone aandelen van klasse A is en aan heel wat voorwaarden is onderworpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investeerders: Rainey Mancini
rmancini@estee.com

Media: Jill Marvin
jimarvin@estee.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr