19:09 uur 17-09-2024

Axelspace Holdings verwelkomt nieuwe aandeelhouders van CVC-fondsen van respectievelijk ANA Holdings, JGC & JGC Holdings en Fukoku Mutual Life Insurance om de uitbreiding van de bedrijfsactiviteiten te versnellen

TOKIO–(BUSINESS WIRE)– Axelspace Holdings Corporation (Axelspace HD) maakt bekend dat drie bedrijven via een transfer van aandelen van bestaande aandeelhouders nu nieuwe aandeelhouders zijn geworden: ANA Future Frontier Fund L.P. (ANA Future Frontier Fund), JGC MIRAI Innovation Fund L.P. (JGC MIRAI Innovation Fund) en FUKOKU -THE MUTUAL for Next 100 Fund L.P. (TMN100).

Aankondiging van Axelspace

https://www.axelspace.com/news/news_20240917/

Het ANA Future Frontier Fund, in april 2024 opgericht door ANA Holdings Inc. (ANAHD), beoogt om de creatie van nieuwe bedrijven te versnellen en niet met de luchtvaart gerelateerde bedrijven te versterken om nieuwe mogelijkheden voor inkomsten te verzekeren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactinformatie voor media
Axelspace Holdings Corporation

Afdeling communicatiepromotie, PR-unit

E-mail: pr@axelspace.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr