07:54 uur 17-09-2024

Filmikko deelt mee dat neusfluiter het Guinness Wereldrecord van Holland’s Got Talent breekt – Meer dan 1,2 miljoen kijkers en groeiende sociale media-aandacht

De Finse man die een blokfluit aan zijn neus zette bij Holland’s Got Talent en Nederlandse popliedjes speelde

HELSINKI–(BUSINESS WIRE)– Mikko Rautiainen, ook bekend als de neusfluiter, zet officieel het Guinness World Record van meeste Got Talent-deelnames ooit wereldwijd op zijn naam. Zijn recente optreden in Holland’s Got Talent trok meer dan 1,2 miljoen kijkers tijdens de uitzending op RTL4 en werd daarmee een van de best bekeken afleveringen van het seizoen. In zijn onvergetelijke neusfluitact speelde Mikko Nederlandse muziekklassiekers zoals “Leef” van André Hazes Jr. en“Bacardi Lemon” (ook bekend als Ik Ga Zwemmen) van Mart Hoogkamer. Zijn performance doorspekt met humor en cultureel eerbetoon werd dan ook meteen een virale sensatie in heel Nederland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240916102820/nl/

Mikko Rautiainen, also known as Nasal Recorder, has officially broken the Guinness World Record for the most appearances on Got Talent shows worldwide. Nasal Recorder on Holland’s Got Talent - (c) Fremantle Netherlands.

Mikko Rautiainen, also known as Nasal Recorder, has officially broken the Guinness World Record for the most appearances on Got Talent shows worldwide. Nasal Recorder on Holland’s Got Talent – (c) Fremantle Netherlands.

Een fragment van zijn optreden vind je hier:

https://youtu.be/uP75lPstl00?si=Xo7AJOxroo-DMm8I

Binnen een paar dagen zijn Mikko’s videoclips meer dan 2 miljoen keer bekeken op socialemediaplatforms, waarmee hij zijn plek als internationaal entertainmentfenomeen verder consolideerde.

Naast zijn groeiende bekendheid haalde Mikko de Nederlandse krant met een artikel in de prestigieuze De Telegraaf. Het verhaal over zijn unieke talent en zijn persoonlijke leven heeft een breed Nederlands publiek bereikt.

Een inspirerend verhaal dat entertainment overstijgt

Mikko’s verhaal gaat veel verder dan zijn virale optredens. Mikko kreeg ooit te maken met alcoholisme en dakloosheid. Na een behandeling in 2018 veranderde hij zijn leven. Nu is hij al meer dan zes jaar nuchter. Zijn inspirerende reis van tegenspoed naar wereldwijd succes geeft diepte aan zijn humoristische en onderhoudende optredens, en draagt een boodschap van veerkracht en hoop uit naar anderen die voor soortgelijke uitdagingen staan.

Exclusieve optredens deze herfst – blijf op de hoogte voor de datum!

Mikko heeft een reeks spannende optredens gepland voor dit najaar, waarover binnenkort meer bekend wordt gemaakt. Momenteel is hij in Amsterdam, waar hij beschikbaar is voor interviews, reportages en samenwerkingen. Met een drukke internationale agenda in het vooruitzicht, waaronder een geplande show in Las Vegas, is dit een prachtige kans om met Mikko in contact te komen voordat hij aan zijn volgende wereldwijde avontuur begint.

Over Mikko Rautiainen (neusfluiter)

Mikko Rautiainen, ‘s werelds enige bekende performer die blokfluit speelt door zijn neus, heeft op het podium gestaan in 10 verschillende Got Talent-shows wereldwijd. Zijn optredens combineren humor, muzikaliteit en lokale cultuur. Met zijn frisse en unieke performance boeit hij overal het publiek. Mikko’s reis van persoonlijke strijd naar wereldwijd succes geeft zijn act een extra inspirerend verhaal, zodat hij niet alleen een entertainer maar ook een motivator is.

OPMERKINGEN VOOR REDACTEUREN

Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een interview, contact op met:

office@nasalrecorder.com

+358 45 325 91 00

of 06 1616 1072

Instagram @nasalrecorder

www.nasalrecorder.com

We verzoeken journalisten vriendelijk om Mikko’s persoonlijke verhaal met de grootst mogelijke zorg en respect te benaderen. Hoewel Mikko’s optredens luchtig en humoristisch zijn, is zijn reis door alcoholisme, dakloosheid en herstel een uiterst kwetsbaar en pijnlijk deel van zijn leven. We vragen interviewers om een balans te vinden tussen zijn komische kant en de diep emotionele aspecten van zijn verhaal. Mikko staat open voor het delen van zijn ervaringen om anderen te inspireren, maar we vragen om gevoeligheid in hoe deze onderwerpen worden benaderd. Zijn persoonlijke verhaal is een bewijs van veerkracht en het is belangrijk dat dit respectvol wordt overgebracht, zonder dat dit de vreugde en de lach die hij in zijn optredens brengt kan overschaduwen.

“Enige neusfluitartiest ter wereld”

“Unieke mix van absurditeit en oprecht talent waarvan geen imitatie mogelijk is!”

– SIMON COWELL

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

office@nasalrecorder.com
+358 45 325 91 00

of 06 1616 1072

Check out our twitter: @NewsNovumpr