06:26 uur 17-09-2024

IonQ geselecteerd voor een presentatie tijdens Fast Company’s 2024 Innovation Festival

Margaret Arakawa, Chief Marketing Officer van IonQ, bespreekt “Voorbereiding op een kwantumsprong” met sectorleiders van IBM en Rensselaer Polytechnic Institute

COLLEGE PARK, Md.–(BUSINESS WIRE)– IonQ (NYSE: IONQ), een leider in de sector van kwantumcomputers, kondigde vandaag haar deelname aan het Fast Company Innovation Festival aan, dat doorgaat van 16 tot 19 september in New York City. Het 2024 Fast Company Innovation Festival, dat persoonlijk en live wordt bijgewoond, brengt duizenden makers en innovators van over de hele wereld bijeen voor een vierdaagse met geïnspireerde gesprekken, doelgericht netwerken en betekenisvolle opstekers. Tot de sprekers van dit jaar behoren Satya Nadella, CEO van Microsoft, Netflix co-CEO Ted Sarandos, Ryan Reynolds, producer, acteur en ondernemer, Lin-Manuel Miranda, de awardwinnende liedjesschrijver, acteur, producer en directeur, Jose Andres, oprichter van de Jose Andres Group, World Central Kitchen en Lina Khan, voorzitter van de Federal Trade-commissie, en vele anderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact IonQ:
Tyler Ogoshi

press@ionq.com

Investeerderscontact IonQ:
investors@ionq.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr