20:54 uur 17-09-2024

Novostia kondigt nieuwe CEO aan en stelt financiering van extra CHF 5,6 miljoen veilig

LAUSANNE, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Novostia, een innovatief medisch technologiebedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling van een baanbrekende hartklepprothese, in de klinische fase, kondigde vandaag naast een leiderschapswissel ook de succesvolle afronding aan van een fondsenwerving van CHF 5,6 miljoen om de ontwikkelingsinspanningen van het bedrijf verder te bespoedigen en zijn basis voor klinisch bewijs verder te bevorderen. De Raad van Bestuur benoemt mevrouw Soad El Ghazouani als de nieuwe Chief Executive Officer, met onmiddellijke ingang, als de opvolger van meneer Alain Barbal die zal toetreden tot de Raad van Bestuur.

Aanstelling van nieuwe CEO

Met meer dan 25 jaar ervaring op het wereldtoneel, meer bepaald in de ontwikkeling en marketing van baanbrekende innovaties op cardiovasculair gebied, heeft Soad een uitgebreide ervaring en bewezen vermogen in het leiden van innovatieve bedrijven via snelle ontwikkelings- en groeifases.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

NOVOSTIA SA
Mevrouw Soad El Ghazouani, Chief Executive Officer

info@novostia.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr