21:16 uur 17-09-2024

Reveal brengt officieel zijn Logikcull-platform in Europa uit

Logikcull van Reveal democratiseert wetgeving op wereldwijde schaal door het eerste geautomatiseerde, zelfbedienende eDiscovery-platform in Europa te introduceren, waardoor juridische teams in alle sectoren worden ondersteund

CHICAGO & AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Reveal, de wereldwijde leverancier van het toonaangevende door AI aangedreven eDiscovery- en onderzoeksassortiment aan technologieën, kondigde vandaag de introductie aan van zijn Logikcull-platform in Europa. Deze strategische uitbreiding doet klanten kennis maken met Logikcull’s lichte, zelfbedienende optie, terwijl tegelijkertijd de toegang tot zijn professionele, veelzijdige platform wordt uitgebreid, aangedreven door de krachtigste AI-engine in de industrie. Reveal’s dubbelzijdige platformbenadering positioneert het bedrijf op unieke wijze om klanten in Europa en daarbuiten meer keuze aan te bieden in hoe ze een diverse reeks aan juridische uitdagingen kunnen oplossen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontactpersoon:
Liz Whelan

312.315.0160

lwhelan@revealdata.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr