19:48 uur 17-09-2024

SES AI werkt samen met NVIDIA, Crusoe en Supermicro aan AI voor een wetenschappelijk initiatief om de ontdekking van materialen in elektrisch transport te versnellen

WOBURN, Mass.–(BUSINESS WIRE)– SES AI Corporation (“SES AI”) (NYSE: SES), een internationale leider op gebied van ontwikkeling en productie van Li-Metal batterijen met hoogwaardige prestaties, kondigde vandaag een baanbrekend initiatief aan om de ontdekking van materialen in elektrisch transport te versnellen. Door het universum van kleine moleculen in kaart te brengen aan de hand van een geavanceerde supercomputer die geoptimaliseerd werd voor artificiële intelligentie (“AI”), beoogt dit pioniersproject om het begrip van batterijchemie revolutionair te veranderen, oplossingen voor energieopslag te verbeteren en energie-efficiënte technologie te bevorderen. Het initiatief zal Crusoe’s innovatief AI-cloudplatform benutten dat specifiek hiertoe is gebouwd, aangestuurd door NVIDIA en Supermicro, waarmee een unieke samenwerking wordt gedemonstreerd, op de intersectie van wetenschap, computertechniek en duurzaam computergebruik.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240917146255/nl/

SES, NVIDIA, and Industry Leaders Collaborate to Accelerate Li-Metal Battery Innovations for Electric Vehicles (Photo: Business Wire)

SES, NVIDIA, and Industry Leaders Collaborate to Accelerate Li-Metal Battery Innovations for Electric Vehicles (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor de media:

pr@ses.ai

Voor investeerders:
ir@ses.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr