22:58 uur 17-09-2024

The Coca-Cola Company en Bacardi Limited kondigen plannen aan voor het debuut van de BACARDÍ & Coca-Cola Ready-To-Drink Cocktail

ATLANTA & HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– The Coca-Cola Company en Bacardi Limited hebben vandaag een overeenkomst aangekondigd voor het debuut van BACARDÍ rum en Coca-Cola als een ready-to-drink (RTD) voorgemixte cocktail.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240917226945/nl/

BACARDÍ rum and Coca-Cola ready-to-drink (RTD) pre-mixed cocktail (Photo: Business Wire)

BACARDÍ rum and Coca-Cola ready-to-drink (RTD) pre-mixed cocktail (Photo: Business Wire)

BACARDÍ Mixed met Coca-Cola RTD zal verkrijgbaar zijn in verschillende markten over de hele wereld. De eerste lancering is gepland voor geselecteerde Europese markten en Mexico in 2025.

“We blijven ons portfolio ontwikkelen als een totaal drankenbedrijf, inclusief in de groeiende markt van kant-en-klare alcoholische dranken,” aldus James Quincey, voorzitter en CEO van The Coca-Cola Company. “Deze nieuwe relatie met Bacardi Limited ondersteunt onze strategische expansie en we kijken al uit naar de introductie van BACARDÍ Mixed met Coca-Cola volgend jaar.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

The Coca-Cola Company:
Investeerders en analisten: Robin Halpern, koinvestorrelations@coca-cola.com
Media: Scott Leith, sleith@coca-cola.com

Bacardi Limited:
Media: Jessica Merz, jmerz@bacardi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr