08:00 uur 18-09-2024

Boomi kondigt de winnaars aan van de 2024 EMEA Partner Award

BARCELONA, Spanje–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, leider op gebied van intelligente integratie end automatisering, heeft de winnaars bekendgemaakt van haar 2024 EMEA Partner Awards, erkend tijdens de 2024 EMEA Boomi Partner Summit die doorging in Barcelona, Spanje. Deze awards huldigen innovatieve partners die met succes hun Boomi-relatie aanwenden om bedrijfsresultaten voor klanten te bespoedigen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240917613511/nl/

Boomi Announces 2024 EMEA Partner Award Winners (Graphic: Business Wire)

Boomi Announces 2024 EMEA Partner Award Winners (Graphic: Business Wire)

De winnaars werden geselecteerd op basis van hoe zij de volledige capaciteiten van het Boomi Enterprise Platform aanwenden om innovatieve doorbraken te verwezenlijken, complexe uitdagingen voor klanten op te lossen of een positieve milieu- of sociale impact te creëren.

“Als pioniers in IT en digitale innovatie brengen we een eerbetoon en dankbetuiging aan onze gewaardeerde partners voor hun belangrijke bijdrage tot de verwezenlijkingen van onze gedeelde klanten,” aldus Dan McAllister, senior vicevoorzitter Global Alliances & Channels van Boomi.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Elliot Harrison
Hoofd bedrijfscommunicatie EMEA

elliot.harrison@boomi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr