22:35 uur 18-09-2024

KnowBe4 waarschuwt organisaties na aannemen van Noord-Koreaanse nep-medewerker

Nieuw witboek van KnowBe4 biedt advies over hoe organisaties zichzelf kunnen beschermen tegen deze veelvoorkomende oplichtingspraktijken bij het aannemen van werknemers

TAMPA BAY, Fla.–(BUSINESS WIRE)– KnowBe4, de aanbieder van ‘s werelds grootste platform voor beveiligingsbewustzijn en gesimuleerde phishing, heeft vandaag aangekondigd dat het een waarschuwing heeft afgegeven met betrekking tot een oplichtingspraktijk bij het aannemen van een Noord-Koreaanse nep-medewerker die de organisatie onlangs heeft meegemaakt en succesvol heeft aangepakt.

KnowBe4 heeft onlangs informatie vrijgegeven over hoe een Noord-Koreaanse ‘nep-werknemer’ per ongeluk werd aangenomen en gedetecteerd. De nep-medewerker werd zeer snel gedetecteerd nadat deze op ongebruikelijke manieren toegang zocht tot de laptop die naar de persoon was verzonden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Amanda Tarantino

Snr. Manager, Public Relations

KnowBe4

amandat@knowbe4.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr