00:10 uur 18-09-2024

Stonebranch genoemd als leider in het 2024 Gartner ® Magic Quadrant™ voor Service Orchestration and Automation Platforms (SOAP)

Stonebranch is gepositioneerd in het Leader Quadrant op basis van de volledigheid van visie en het vermogen om uit te voeren.

ALPHARETTA, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Stonebranch, een toonaangevende leverancier van serviceoplossingen voor orchestratie en automatisering, kondigde vandaag aan dat het door Gartner is gepositioneerd als leider in het Magic Quadrant voor Service Orchestration and Automation Platforms (SOAP) voor zijn aanbod, Universal Automation Center (UAC).1 De evaluatie was gebaseerd op specifieke criteria die de algehele volledigheid van de visie en het vermogen om uit te voeren van het bedrijf analyseerden.

“We zijn vereerd dat we zijn erkend als leider in het Gartner Magic Quadrant voor Service Orchestration en Automation Platforms,” zegt Giuseppe Damiani, CEO van Stonebranch.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Scott Davis

Chief Marketing Officer

Stonebranch

scott.davis@stonebranch.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr