11:00 uur 18-09-2024

The LYCRA Company publiceert zijn Sustainability Update 2023 en rapporteert over voortgang ten opzichte van doelen voor 2030

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– The LYCRA Company, een wereldleider in het ontwikkelen van duurzame en innovatieve vezel- en technologieoplossingen voor de kleding- en persoonlijke verzorgingsindustrie, heeft de publicatie aangekondigd van zijn derde jaarlijkse Sustainability Update en zijn verkorte Global Sustainability Scorecard voor het fiscale jaar 2023. Deze documenten beschrijven de voortgang van het bedrijf in de richting van het behalen van zijn duurzaamheidsdoelen voor 2030.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240918340815/nl/

The LYCRA Company has published its third annual Sustainability Update and its abridged Global Sustainability Scorecard for fiscal year 2023. These documents detail the company's progress toward achieving its 2030 sustainability goals. (Photo: Business Wire)

The LYCRA Company has published its third annual Sustainability Update and its abridged Global Sustainability Scorecard for fiscal year 2023. These documents detail the company’s progress toward achieving its 2030 sustainability goals. (Photo: Business Wire)

Het duurzaamheidskader van The LYCRA Company, bekend als Planet Agenda, omvat elk aspect van zijn bedrijf en omvat drie pijlers: productduurzaamheid, productie-uitmuntendheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. De duurzaamheidsdoelen die in deze documenten zijn uiteengezet, zijn gestructureerd rond deze pijlers en zijn afgestemd op vijf van de Sustainable Development Goals (SDG’s) van de Verenigde Naties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Karie J. Ford

Karie.J.Ford@lycra.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr