08:42 uur 18-09-2024

Viromed Medical AG is van plan alle aandelen van ActivCell Group AG te verwerven door middel van een kapitaalverhoging tegen inbreng in natura met uitsluiting van inschrijvingsrechten

PINNEBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Viromed Medical AG (Ticker: VMED; ISIN: DE000A3MQR65; “Viromed”; het “Bedrijf”) is van plan alle aandelen van ActivCell Group AG, Zwitserland, over te nemen waarmee het zijn productportfolio strategisch wil uitbreiden. Het bedrijf heeft vandaag een term sheet getekend met de eigenaars van ActivCell Group AG en zal onmiddellijk verdere onderhandelingen aangaan om een overeenkomst te sluiten. Met de overname van ActivCell Group AG breidt Viromed het behandelspectrum van zijn producten uit met extra indicaties. Het bedrijf verwacht ook een versnelde marktintroductie in de Europese Unie met zijn eigen serie koud plasmaproducten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Uwe Perbandt

CEO

Flensburger Strasse 18

25421 Pinneberg

Duitsland

E-mail: kontakt@viromed-medical.de
www.viromed-medical-ag.de

Check out our twitter: @NewsNovumpr