14:31 uur 19-09-2024

Aizon lanceert een nieuwe, lichte, door AI aangestuurde eBR-oplossing om de productiviteit in de maaktsector te verbeteren in samenwerking met Euroapi

SAN FRANCISCO–(BUSINESS WIRE)– Aizon, een AI (Artificiële Intelligentie) SaaS-leverancier die zich toespitst op het transformeren van farmaceutische productiebewerkingen, lanceert een nieuw product dat Aizon Execute wordt genoemd, een innovatief eBR (Electronic Batch Record) softwareproduct ontwikkeld in samenwerking met Euroapi, een toonaangevende internationale API-fabrikant. Deze samenwerking is ontstaan uit de behoefte om bewerkingen te digitaliseren naar een meer door gegevens aangestuurd productieproces – met aandacht voor fundamentele behoeften van gebruikers terwijl de ‘heavy lift’ wordt vermeden die doorgaans met papierloze processen in de productie gepaard gaat.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240918426694/nl/

Aizon Execute is een licht, modern, op de gebruiker gericht product ontworpen om zich aan te passen aan kleinschalige producties en zeer flexibele fabrieken zoals chemische API-CDMO’s – en heeft het potentieel om de heuse ruggengraat van digitale transformatieprocessen te worden.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Perscontact:

Lluís Solanes – Marketingdirecteur

lluis.solanes@aizon.ai

Check out our twitter: @NewsNovumpr