14:12 uur 19-09-2024

Dfns Wallet Infrastructure nu beschikbaar op Temenos Exchange

Dfns biedt een Wallets-as-a-Service (WaaS)-platform waarmee organisaties eenvoudig digitale activa op schaal kunnen creëren, integreren en beheren. Het platform biedt een betere walletbeveiliging en hogere efficiëntie voor financiële instellingen en fintechbedrijven.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Dfns, een toonaangevende leverancier van Wallets-as-a-Service (WaaS)-oplossingen, heeft vandaag bekendgemaakt dat Dfns Wallet Infrastructure beschikbaar is op Temenos Exchange, het partnerecosysteem voor geïntegreerde fintech-oplossingen. Door deze samenwerking is Dfns de eerste Europese leverancier van digitale activa-infrastructuur die haar product integreert in Temenos. Hiermee sluit het bedrijf zich aan bij een selecte groep waartoe ook onder andere Wyden, Fireblocks en Taurus behoren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240918094563/nl/

Dfns Wallet Infrastructure Now Available on Temenos Exchange (Graphic: Business Wire)

Dfns Wallet Infrastructure Now Available on Temenos Exchange (Graphic: Business Wire)

De Dfns Wallet Infrastructure biedt cruciale zakelijke voordelen die zijn afgestemd op de behoeften van financiële instellingen en banken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Christopher Grilhault des Fontaines

chris@dfns.co

Check out our twitter: @NewsNovumpr