21:25 uur 19-09-2024

HarbourVest Partners benoemt Tjalling (TJ) Halbertsma tot Managing Director

BOSTON & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– HarbourVest Partners, de wereldwijde specialist in private marktinvesteringen, heeft vandaag de benoeming van Tjalling (TJ) Halbertsma aangekondigd als Managing Director en hoofd Investor Relations van EMEA.

“We zijn verheugd om TJ te verwelkomen bij HarbourVest,” aldus John Toomey, Managing Director, HarbourVest Partners. “Onze EMEA-activiteiten blijven groeien naarmate we uitbreiden naar nieuwe regio’s en klantsegmenten. De diepgaande ervaring van TJ op de Europese markt zal ons bedrijf helpen dit groeitraject te behouden, terwijl we onze klanten in de regio uitzonderlijke service blijven bieden.”

TJ heeft bijna 30 jaar ervaring in financiën en heeft uitgebreide leiderschapservaring op de Europese markt, meest recent als hoofd Private Markets Distribution in Europa voor Morgan Stanley.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Andrew Hopkins
+1 617-348-8372

AHopkins@Harbourvest.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr