18:30 uur 19-09-2024

Intelecy kondigt Sanjeev Kumar als Chief Revenue Officer aan

OSLO, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)– Intelecy, een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in industriële AI, kondigt met genoegen de benoeming aan van Sanjeev Kumar tot Chief Revenue Officer (CRO). Deze strategische benoeming vindt plaats op een cruciaal moment nu Intelecy haar ambitieuze uitbreiding binnen Europa versnelt, met recente marktintroducties in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Met meer dan een decennium ervaring in het bevorderen van exponentiële omzetgroei voor SaaS-bedrijven, zorgt Sanjeev Kumar voor een rijke expertise in het op schaal brengen van bedrijven, van een groei in vroege fase tot een aanzienlijke ARR-groei.

Vooraleer de rangen van Intelecy te vervoegen, vervulde Sanjeev executive-functies bij softwarebedrijven van topniveau, waaronder Uniphore, Boost.ai en Zuora, waar hij zijn leiderscapaciteiten tijdens perioden van snelle schaalvergroting en transformatie bewees.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

Line Sletvold

Hoofd marketing

line.sletvold@intelecy.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr