13:22 uur 19-09-2024

Zodia Custody werkt samen met Solidus Labs om de mogelijkheden voor het monitoren van financiële criminaliteitstransacties te versterken

NEW YORK–(BUSINESS WIRE)– Zodia Custody, een toonaangevende institutionele bewaarder van digitale activa, ondersteund door Standard Chartered, SBI Holdings, Northern Trust en National Australia Bank, heeft vandaag een samenwerking aangekondigd met Solidus Labs, een categoriebepaler voor crypto-native compliance en beveiligingsoplossingen. Deze samenwerking zal de capaciteiten van Zodia Custody voor het monitoren van transacties versterken en zorgen voor een uitgebreide dekking van zowel onchain- als offchain-transacties. Hierdoor kan Zodia’s benadering om financiële criminaliteitsrisico’s in kaart te brengen en te beperken verder worden geoptimaliseerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240919336128/nl/

Zodia Custody selects Solidus Labs to enhance crypto transaction monitoring capabilities (Photo: Business Wire)

Zodia Custody selects Solidus Labs to enhance crypto transaction monitoring capabilities (Photo: Business Wire)

De oplossing voor transactiemonitoring van Solidus Labs heeft een asset-agnostische architectuur die geavanceerde machine learning en gedragsanalyses integreert om uitgebreide dekking te bieden van zowel fiat- als digitale activatransacties op elke blockchain.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Zodia Custody Media
Rich Went

Gallium Ventures

+44 (0) 7745 496 065

rich@galliumventures.com

Solidus Labs Media

Trevor Davis

Gregory FCA voor Solidus Labs

+443 248 0359

trevor@gregoryfca.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr