21:21 uur 20-09-2024

Alvaria’s Workforce Enterprise Suite wordt Aspect

Nieuw tijdperk van groei zal worden geleid door nieuw aangestelde Chief Executive Officer, Darryl Kelly

ATLANTA–(BUSINESS WIRE)– Alvaria, een pionier in technologie op het gebied van personeelsbestandbeheer en klantenervaring met klantendiensten die diensten levert aan grote wereldwijde bedrijven en snelgroeiende consumentenmerken, kondigde de wedergeboorte van Aspect aan als antwoord op de versnelde bedrijfsgroei en een vraag naar meer complexe hulpmiddelen om hybride, externe en persoonlijke personeelsbestanden te ondersteunen. Aspect belichaamt Alvaria’s Enterprise Workforce Suite en zal optreden als een dochteronderneming die in bezit van Alvaria is.

Aspect keert terug naar de merkenportefeuille met een modern en innovatief assortiment aan producten, waaronder hun nieuwe platform van de nieuwste generatie, WorkforceOS, mogelijk gemaakt door voorspellende analyse en een missie om de diensteneconomie te humaniseren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wink PR

Elaine LaPersonerie

elaine@winkpr.com | 917 930 4080

Check out our twitter: @NewsNovumpr