21:37 uur 21-09-2024

“Toerisme moet de weg wijzen naar een eerlijkere en duurzamere toekomst” – Secretaris-generaal Toerisme van de VN roept op tot klimaatactie en empowerment van de gemeenschap

BELÉM, Brazilië–(BUSINESS WIRE)– Tijdens de bijeenkomst van de G20-ministers van Toerisme in Belém, Brazilië, benadrukte secretaris-generaal Toerisme van de VN, Zurab Pololikashvili, de cruciale rol die toerisme speelt bij het vormgeven van een eerlijkere en duurzamere toekomst voor zowel mensen als de planeet. Nu de sector naar verwachting tot het einde van dit jaar volledig zal herstellen tot het niveau van vóór de pandemie, drong Pololikashvili aan op een verschuiving van de focus naar de toekomst, waarbij prioriteit wordt gegeven aan de empowerment en inclusie van lokale gemeenschappen, het aanpakken van klimaatverandering en het bevorderen van natuurpositieve en circulaire economische praktijken.

Het herstel van het internationale toerisme vordert gestaag, zoals gerapporteerd door Toerisme van de VN.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

claudia.safont@tinkle.es

Check out our twitter: @NewsNovumpr