10:00 uur 23-09-2024

Vodafone en Intelsat breiden satellietconnectiviteitsdiensten uit voor private en publieke sector

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Vodafone en Intelsat, exploitant van geïntegreerde satelliet- en terrestrische netwerken, hebben vandaag hun samenwerking uitgebreid om een bredere dekking van tijdelijke en mobiele satellietconnectiviteitsdiensten te bieden aan organisaties die actief zijn in moeilijk bereikbare gebieden of rampgebieden.

De uitgebreide overeenkomst vormt een aanvulling op de terrestrische netwerken van Vodafone en biedt bedrijven breedbandconnectiviteit in afgelegen en gebieden met weinig dekking. Dit betekent dat bedrijven, overheden en liefdadigheidsinstellingen meerdere toepassingen kunnen ondersteunen, zoals het volgen van waardevolle vracht, het verbinden van nieuwe of tijdelijke locaties, het bieden van extra veerkracht en het reageren op noodsituaties.

Vodafone voegt het Flex-portfolio van Intelsat toe aan zijn uitgebreide assortiment satellietconnectiviteitsproducten voor zowel de private als de publieke sector wereldwijd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Melissa Longo – melissa.longo@intelsat.com; +1 240-308-1881

Check out our twitter: @NewsNovumpr