08:13 uur 24-09-2024

Copeland benoemt nieuw hoofd voor India, het Midden-Oosten en Afrika

Jagadish Keswani zorgt voor meer dan 35 jaar sectorervaring in HVAC & Controls in de regio India, het Midden-Oosten en Afrika voor de leider in de HVACR-sector

ST. LOUIS–(BUSINESS WIRE)– Copeland, een internationale leider in duurzame klimaatoplossingen en leider in de sector van HVAC, koeling en industriële compressie, maakte bekend dat Jagadish Keswani de rangen van Copeland komt vervoegen als voorzitter van de onlangs opgerichte regionale bedrijfseenheid voor India, het Midden-Oosten en Afrika. Copeland is een stand-alone bedrijf en een portfoliobedrijf van Blackstone, ’s werelds grootste alternatieve assetmanager, in het Capital Partners Fund XIII.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240923927396/nl/

Jagadish Keswani, president, India, Middle East and Africa for Copeland (Photo: Business Wire)

Jagadish Keswani, president, India, Middle East and Africa for Copeland (Photo: Business Wire)

“Jagadish is een uitstekende toevoeging aan het executive team van Copeland en zorgt voor uitgebreide sectorervaring in deze regio die een geweldige groei kent. De ervaring en energie van Jagadish en zijn geschiktheid voor de cultuur die wij binnen Copeland tot stand brengen, zullen ervoor zorgen dat hij een onmiddellijke impact heeft op de ontwikkeling en uitvoering van strategieën die de zichtbaarheid en groei van Copeland in deze belangrijke regio bevorderen,” aldus Ross B. Shuster, CEO van Copeland.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jenna Petroff

jenna.petroff@copeland.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr