12:54 uur 24-09-2024

Eurofins Sustainability Services introduceert EUDR-effectbeoordeling met betrekking tot ontbossing

Een combinatie van klantgerichte ondersteuning en evaluaties op maat voor het traceren van de oorsprong van grondstoffen in de productieketen

NORTHAMPTON, Verenigd Koninkrijk–(BUSINESS WIRE)– Eurofins Sustainability Services (Parijs:ERF), een fullserviceprovider voor detailhandelaren, merken en fabrikanten van consumentenproducten, heeft haar uitgebreide serviceaanbod uitgebreid met een effectbeoordeling met betrekking tot ontbossing. De ontbossingsverordening van de Europese Unie (EUDR) is bedoeld om de import en verkoop van producten die in verband worden gebracht met ontbossing op de EU-markt te voorkomen. Dit heeft betrekking op specifieke grondstoffen, waaronder vee, cacao, koffie, palmolie, soja, hout en rubber, en producten die van deze grondstoffen zijn afgeleid, zoals leer, papier en meubels. Door middel van ontbossingsevaluaties kunnen bedrijven erop toezien dat hun productieketens voldoen aan de wettelijke vereisten en ervoor zorgen dat ze toegang tot de EU-markt behouden, risico’s kunnen beheren en kunnen voldoen aan verwachtingen van consumenten.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:

Theresa Heaphy
theresa.heaphy@cpt.eurofinsus.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr