23:31 uur 24-09-2024

Laithwaites selecteert nShift om leveringsbeheer radicaal te veranderen en de klantenervaring te verbeteren

Toonaangevende wijnhandelaar investeert in vermogen om meerdere vervoerders aan te bieden om toekomstige groei te ondersteunen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Laithwaites , de gerenommeerde direct-to-consumer wijnhandelaar heeftnShiftgekozen als hun multi-carrier partner in het VK voor leverings- en ervaringsbeheer. nShift is de wereldwijde leider in software voor leverings- en ervaringsbeheer (DMXM). Dit strategisch partnerschap streeft ernaar Laithwaites’ logistieke activiteiten te stroomlijnen, de uitbreiding van vervoerders te bevorderen en de klantenervaring aanzienlijk te verbeteren.

Naarmate Laithwaites blijft groeien, is de nood aan een robuust en schaalbaar leveringsbeheersysteem cruciaal geworden. nShift’s uitgebreid platform biedt geavanceerde functies waardoor Laithwaites meerdere vervoerders efficiënt kan beheren. Dit zal zorgen voor tijdige en betrouwbare leveringen voor hun klanten in het VK.

Gary Carlile, EVP Customer Growth bij nShift, zei: “We zijn zeer verheugd om samen te werken met Laithwaites en hun missie te ondersteunen om een uitzonderlijke klantenervaring te leveren. Ons platform combineert basis- en uitgebreide componenten van leveringsbeheer met geavanceerde klantgerichte ervaringstoepassingen. We kijken ernaar uit om nauw samen te werken met Laithwaites om hun groei te ondersteunen, de ervaring voor klanten op te bouwen en hun leveringsactiviteiten te verbeteren.”

Andrew Hawker, Head of Logistics bij Laithwaites, zei: “nShift kiezen als partner voor leverings- en ervaringsbeheer is cruciaal voor de ontwikkeling van een meer flexibele strategie om onze vervoersdiensten uit te breiden en de leveringservaring voor onze klanten te verbeteren. Met nShift’s geavanceerde technologie en expertise kunnen we onze logistieke processen optimaliseren en onze klanten meer transparantie en controle bieden over hun leveringen. Dit partnerschap zal ongetwijfeld onze ambities voor groei ondersteunen en ons helpen onze inspanning voor een uitzonderlijke dienstverlening te handhaven.”

Door te profiteren van nShift-oplossingen: Ship, Track, en Checkout

zal Laithwaites diverse nShift-producten aanwenden om hun logistiek en klantenervaring te verbeteren:

  • nShift Ship: hierdoor zal Laithwaites hun verzendprocessen beheren en optimaliseren door een uniform platform aan te bieden om meerdere vervoerders te beheren en de creatie van verzendingen, het printen van etiketten en verzendingen te stroomlijnen
  • nShift Track: waardoor Laithwaites klanten kan verschaffen met realtime trackinggegevens om hen volledig inzicht te geven in hun bestellingen van verzending tot levering. Dit zal de klanttevredenheid verhogen door hen te allen tijde geïnformeerd te houden over hun leveringsstatus
  • nShift Checkout: dit zal naadloos integreren met Laithwaites’ e-commerce-platform en klanten flexibele leveringsopties aanbieden op het moment van aankoop. Met deze functie kunnen klanten hun gewenste leveringsmethoden kiezen waardoor de algemene winkelervaring wordt verbeterd en de conversiepercentages worden verhoogd

De integratie van deze producten zorgt ervoor dat Laithwaites realtime gegevens en analyses kan aanwenden om waardevolle inzichten te verschaffen in hun leveringsprestaties. Dit zal proactieve besluitvorming en voortdurende verbetering mogelijk maken in hun logistieke activiteiten. nShift’s ervaringsbeheer zal Laithwaites helpen de klanttevredenheid te verhogen door tijdige meldingen en nauwkeurige tracking te verschaffen.

www.nShift.com

Over nShift:

nShift’s platform voor leverings- en ervaringsbeheer bevordert het succes van e-commerce. Groei zonder grenzen met voortdurende innovatie en ‘s werelds grootste vervoersnetwerk. Bouw klantenbinding op met end-to-end hulpmiddelen die de ervaring verbeteren. Harmoniseer gegevens in bruikbare inzichten die processen verbinden en optimaliseren. Met nShift maakt u levering de cruciale verbinding tussen uw merk en uw klanten.

Over Laithwaites:

Laithwaites is een toonaangevende direct-to-consumer wijnhandelaar die een uitgebreide selectie aan kwaliteitswijnen aanbiedt van overal ter wereld. Laithwaites, dat zich inspant om uitzonderlijke service te leveren en een passie voor wijn heeft, brengt al meer dan 50 jaar klanten in verbinding met hun favoriete wijnen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor meer informatie:
James Ellerington: James.Ellerington@fourteenforty.uk / (+44) 07725 534941)

Check out our twitter: @NewsNovumpr