22:02 uur 24-09-2024

NetApp maakt data veerkrachtiger met veilige opslag

Nieuwe mogelijkheden voor het beschermen van data bevestigen de positie van NetApp als de veiligste opslag ter wereld

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), het bedrijf voor intelligente data-infrastructuur, heeft vandaag verbeteringen aangekondigd aan zijn portfolio van cyberveerkrachtaanbiedingen om de beveiliging voor onze klanten te versterken. Met deze nieuwe functies blijft NetApp innoveren als de veiligste opslag ter wereld.

NetApp kondigt de algemene beschikbaarheid aan van zijn NetApp ONTAP® Autonomous Ransomware Protection met AI (ARP/AI)-oplossing, met 99 procent nauwkeurigheid voor het detecteren van ransomware-bedreigingen. Klanten kunnen ARP/AI gebruiken om abnormale werklastactiviteit te bewaken en automatisch momentopnamen te maken van data op het moment van de aanval, zodat ze sneller kunnen reageren en herstellen van aanvallen met de meest nauwkeurige beveiliging op opslagniveau die mogelijk is.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Contactpersoon voor beleggers:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr