15:30 uur 25-09-2024

FPT verstevigt haar banden met Europa met een nieuw kantoor in Nürnberg, Duitsland

NÜRNBERG, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het internationale technologiebedrijf FPT vierde onlangs de opening van haar tweede kantoor in Duitsland. Deze zet maakt deel uit van de uitbreiding van het bedrijf en zal FPT’s leveringscapaciteiten en partnerschappen in de Europese regio, specifiek gericht op de automobielsector, de maaktsector en de sector van groene transformatie, verder versterken.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240924434727/nl/

The office inauguration took place within the framework of the Technology Forum Nuremberg in Germany (Photo: Business Wire)

The office inauguration took place within the framework of the Technology Forum Nuremberg in Germany (Photo: Business Wire)

Het nieuwe kantoor, gevestigd in Nürnberg, in de deelstaat Beieren, een Duits bolwerk van automobielindustrie en machinebouw, zorgt ervoor dat FPT haar plaatselijke armslag en consulting services kan verstevigen, om sectorreuzen zoals Volkswagen, BMW, Daimler en ebm-papst verder te begeleiden. Met strategische toegang tot de belangrijkste tech-centers en steden in Duitsland en Europa, zit dit kantoor goed in de startblokken om voor FPT in deze regio een cruciale innovatiehub te worden, mede door haar fundamentele competenties in IoT, Data & Cloud, Digital Twins, AUTOSAR en Embedded Software.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mai Duong (Ms.)

FPT Software

PR-manager

MCP.PR@fpt.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr