17:26 uur 25-09-2024

Meerdere recente datapresentaties van Incyte’s dermatologieportfolio worden gepresenteerd op het European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)-congres van 2024

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq: INCY) heeft vandaag aangekondigd dat belangrijke gegevens uit zijn dermatologieportfolio, waaronder meerdere recente abstracts, worden gepresenteerd op het komende European Academy of Dermatology and Venereology (EADV)-congres van 2024 dat van 25 t/m 28 september in Amsterdam wordt gehouden.

“We zijn verheugd om vijf recente mondelinge presentaties te presenteren op het congres van dit jaar, met gegevens die de behandelingsopties voor mensen met immuungemedieerde dermatologische aandoeningen, waaronder vitiligo, atopische dermatitis, hidradenitis suppurativa en prurigo nodularis, verder kunnen uitbreiden,” aldus Pablo J. Cagnoni, M.D., president en hoofd Research and Development, Incyte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
media@incyte.com

Beleggers
ir@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr