08:34 uur 25-09-2024

ProAmpac introduceert QUADFLEX® recyclebare LFQ: groot, gedurfd en gebouwd voor duurzaamheid!

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– ProAmpac, een leider in flexibele verpakkingen en materiaalwetenschap, kondigt de lancering aan van haar nieuwste innovatie, QUADFLEX® Recyclable LFQ. Deze grootformaat zak met viervoudige sluiting is ontworpen om te voldoen aan de groeiende vraag naar recyclebare verpakkingsoplossingen voor premium diervoeding, gazon- en tuinonderhoud en droge voedingsmiddelen voor producten tot 40 lbs.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20240924939894/nl/

QUADFLEX®-LFQ-40lb (Photo: Business Wire)

QUADFLEX®-LFQ-40lb (Photo: Business Wire)

“Na de succesvolle introductie van QUADFLEX® Recyclable, zochten onze klanten naar dezelfde hoge prestaties in een groter formaat. Met QUADFLEX Recyclable LFQ kunnen merken de hoge schappresentatie van een viervoudig gesealde zak te behouden, terwijl uitzonderlijke duurzaamheid wordt geleverd bij hogere vulgewichten – en dat alles in een recyclebare verpakking,” zegt Ben Davis, directeur marketing bij ProAmpac.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Whitney Miles

ProAmpac

(617) 721-7040

Whitney.Miles@ProAmpac.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr